Blog

Poveste Personalizata

Cine mai crede in magie?

Carte ca o ciocolata, poezie ilustrata, in rime de poveste, amintiri si sentimente, pentru a crea viitorul cu roboti si nebunii, copiii au nevoie sa li se citeasca povesti, basme, poezii.

Pentru noi parintii, este o bucurie si o renastere sa retraim copilaria alaturi de copiii nostri. Cu siguranta nu exista nici parinti perfecti si nici copii perfecti dar copilaria este perfecta asa cum este ea. Exista ceva magic in fiecare copilarie, este sursa drumului nostru in viata, este sursa tuturor bunelor si relelor noastre. Este sursa lectiilor pe care le avem de invatat. Suntem cu totii preocupati sa le oferim copiilor nostri tot ce este mai bun si mai frumos pe lume, dar cel mai important pentru noi si pentru ei este sa ii acceptam asa cum sunt, sa ii incurajam sa fie ei insisi si sa le cultivam potentialul, preocuparile, inclinatiile, acel ceva special si unic pe care il au.

Cartile personalizate: fie ca sunt hard copy sau ebook, fie ca sunt scrap book sau poveste terapeutica sunt o oglinda pentru mame si o dovada de iubire, de unicitate, de acceptare si de incurajare pentru copii!

Presarand un pic de magie, copilul tau devine erou de poveste. El este eroul povestii lui!

El este UNIC!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *