Ateliere

Joaca, ghidușia, rimele, poezia, ghicitorile, semnul de întrebare și poveștile sunt principalele noastre instrumente de învățare. 

În aventurile atelierelor avem însoțitori aparte: zâne, vrăjitoare sau chiar cavaleri călăre. Ei presară praf magic și pun în valoare imaginația și creativitatea, stimulând cele 8 inteligențe ale copiilor. 

Este nevoie de curaj ca să te relaxezi și să te joci, într-o lume în care epuizarea este ridicată la statutul de simbol. 

Brené Brown 

Dragă Mămică, îți mai amintești de tine? Care este acel lucru pe care l-ai făcut astăzi pentru tine care să fi durat mai mult de 10 minute? Știu, îți cer prea mult! Dar va deveni din ce în e mai mult până când nu îți vei mai da seama ce s-a întâmplat. Aici îți oferim un timp de relaxare și de joacă în care să îți amintești de toată frumusețea din tine și din această lume.

Da, planeta chiar nu va simți dacă doar o clipă tu te vei opri, spune Sfânta Relaxare. 

Am rămas pe loc s-ascult/ Amintirile de demult,/Ce mi-au povestit de mine,/ Când știam să îmi fac bine. /Și am rămas așa un timp. /Am fugit de contratimp, /Și-am făcut viața să fie: Amintiri din poezie.

Învățarea poate avea infinite forme.

Noi credem în învățarea curajoasă, non- formală, creativă, amuzantă și profundă în același timp.

Credem că autocunoașterea este cea mai importantă pentru ca fiecare dintre noi să fim omul potrivit la locul potrivit …și atunci în ce lume potrivită am trăi cu toții.

Credem că schimbările fundamentale se întâmplă din interior spre exterior, nu invers, iar abilitățile și competențele se pot îmbunătăți doar atunci când noi conștientizăm.

Credem că a fi altfel este bine și mai credem că ajută foarte mult să avem în permanență semnul de întrebare la noi: în buzunar, în minte sau în suflet. Punctul și semnul de exclamare stau mereu prin preajmă iar atunci când se instalează, lumea stagnează.

Credem că putem fi autentici și vulnerabili la birou iar acesta este un semn de putere și garanție a unei vieți profesionale împlinite.