Ateliere Corporate

Atelier de conștientizare și relaționare interdepartamentală prin povești

A fost odată ca niciodată …

Poveștile ne invadează cu aplomb biroul,
Haideți s-aflăm cine-i EROUL!!

în Rime, povești, poezii se potrivesc oare în corporații? Cum ar fi dacă birourile și-ar deschide larg ușile pentru a fi invadate de povești, rime, poezii, provocări și ghidușii? Iar pe lângă ele vor bâzâi albinele, vor mormăi urșii, ne vor încânta florile și muuuulte alte minunății se vor dezlănțui! Iar în toate acestea fiecare participant va fi provocat să fie…altfel, să aibă prespective diferite, să înțeleagă altfel ceea ce se întâmplă în jurul lui, adică într-un mod care să îl facă să își acceseze potențialul unic.

Cine ne împiedică să fim fericiți și performanți în jobul pe care îl avem?

Printr-o învățare non-formală și creativă, accesăm resursele nelimitate ale emisferei cerebrale drepte: intuiția, emoțiile, spiritualitatea. Dar sunt ele importante la job? Cu siguranță. Ele fac parte din deciziile pe care le luăm clipă de clipă. Oare putem fi umani la job, putem fi vulnerabili? Sigur că putem. Chiar este indicat pentru că astfel avem posibilitatea să ne dezvoltăm, să devenim asumați, curajoși și prezenți, devenim un atu pentru companie și împliniți în viață noastră în general.

Mintea intuitivă este un dar sacru, iar mintea rațională este un servitor credincios.
Logica te poate duce de la A la B. Imaginația te poate duce oriunde.
Albert EINSTEIN

Pornind de la creații originale, vă invităm într-un spațiu de siguranță, altfel decât ați fost obișnuiți la birou, un spatiu magic de joacă și explorare prin povești în care să aflăm dacă:

  •  Suntem în poveștile altora?
  • Suntem în povești din trecut?
  • Sau suntem în povestea noastră de viață, adică acolo unde vrem să fim, cu adevărat, prezenți ? 

Cu cât dihotomia între viața noastră personală și cea profesională este mai mică sau chiar inexistentă, cu atât avem șansa să fim împliniți și performanți.

Dintre toate poveștile din lume, cea mai frumoasă este povestea ta! Crede în ea!