Bună! Eu sunt Alina Sîrbu. Sunt un suflet liber cu roluri din ce în ce mai diverse pe măsură ce călătoresc mai mult prin viață: mamă, soție, scriitoare, facilitatoare de ateliere, însoțitoare în carieră și în povestea de viață a oamenilor. Am o experiență de aproape 20 de ani în joburi care presupun interacțiune cu oamenii. Recrutarea, evaluarea performanței, managementul talentelor și dezvoltarea potențialului uman sunt doar câteva dintre ariile mele de expertiză. Detalii concrete despre parcursul meu profesional și recomandări despre mine găsești aici:
https://www.linkedin.com/în/alinasirbu/
După o formare de traducător și interpret de engleză și spaniolă, am finalizat un Master în Managementul Resurselor Umane și am fost norocoasă să pot să îmi valorizez pentru mulți ani firea extrovertă în mai multe joburi în cadrul: unei agenții de executive search, a unui program internațional de dezvoltare și a unor corporații din domeniul farma. Mai mult, am expertiză ca și Consultant în centre de evaluare și dezvoltare și ca Facilitator al unor programe pe care le-am creat eu însămi.
Magicul copilăriei a fost fascinația mea dintotdeauna iar 2019 a fost momentul când am decis să îl concretizez în cărti, calendare și CD-uri pentru mame și copii. Am brodat site-ul Copilărie.NET iar aici am adunat creațiile mele din poezii, povești și ghicitori.
Apoi am îmbinat experiența în corporații cu Formarea în Art Terapie, cu poveștile și poeziile. Am creat ateliere pentru corporații, mame și copii și programe de consiliere vocațională. Acestea sunt modalități prin care noi ne descoperim pe noi înșine, ne accesăm potențialul și ne potențăm adevărata poveste de viață. Îmi place să spun că sunt însoțitoarea oamenilor mari în a-și accesa resursele oamenilor mici de bucurie și de ghidușie. Pentru că, nu-i așa, pe măsură ce creștem, uităm progresiv cum este magicul din noi și din care venim. Câteodată el rămâne ascuns undeva adânc, ca o comoară furată și tăinuită de pirați.
Dorința mea cea mai mare este ca la sfârșitul interacțiunii cu mine să crezi că:
DINTRE TOATE POVEȘTILE DIN LUME, CEA MAI FRUMOASĂ ESTE POVESTE TA!
Contactează-mă la alina@copilarie.net sau
Completeaza formularul si te voi contacta eu direct in cel mult 24 ore
* Afla mai multe despre cum prelucram datele cu caracter personal citind Politica de confidentialitate