Alina Sirbu

Sunt o visatoare. Poezia, povestea, ghidusia si copilaria sunt esenta sufletului meu. Impreuna cu sotul meu si cei doi baietei ai nostri iubim animalele si ne bucuram de natura.

Sunt o cercetatoare. Profunzimea sufletului si a mintii ma fascineaza si prospectez continuu calea spre individuatie. Consider ca scopul nostru, al fiecaruia, in viata este sa ne descoperim pe noi insine. Cred in transformarea continua. Miracolul este in noi si in jurul nostru.

Sunt o iubitoare de oameni si copii. Stiu ce inseamna durerea, neimplinirea, asteptarea iar toate acestea pot scoate ce este mai urat din noi. Dar cred in forta binelui din orice fiinta cu o tarie naiva si poate caraghioasa. Imi place sa interactionez.  Prin natura expunerilor pe care le-am avut, de-alungul vietii am invatat lucruri noi si frumoase de la sute de oameni.

Sunt o calatoare. Imi plac soarele si marea. Imi plac limbile si literaturile straine, civilizatiile si culturile. Diversitatea este o sursa de bogatie si frumusete infinita.

Sunt o scriitoare. Imi place sa ma joc cu cuvintele si cred in natura lor purificatoare. Cred ca arta este catharsis si avem nevoie continuu sa devenim cine suntem si sa ne acceptam asa cum suntem, cu umbre si lumini.

Contacteaza-ma

Completeaza formularul si te voi contacta in cel mult 24 ore